Fotogein

Rechtenvrije afbeeldingen nodig? 5 leuke tips!

Deel artikel

Heb jij rechtenvrije abeeldingen nodig? Er zijn veel mogelijkheden om de juiste afbeeldingen te vinden die je voor je project kunt gebruiken. Hier zijn 5 tips die je helpen om de juiste afbeeldingen te vinden:

1 – Zoek in open databases

Open databases zijn een geweldige plek om rechtenvrije afbeeldingen te vinden. Er zijn verschillende websites die je gratis afbeeldingen aanbieden die je kunt gebruiken voor je project.

2 – Kijk op stockfotosite

Er zijn veel websites die betaalde stockfoto’s aanbieden, maar er zijn ook veel websites die rechtenvrije afbeeldingen aanbieden die je gratis kunt gebruiken. Onze tip: neem eens een kijkje in de Drone Me Away webshop. Deze is speciaal gericht op drone fotografie.

3 – Gebruik gratis websites

Er zijn verschillende websites waar je gratis afbeeldingen kunt downloaden. Neem de tijd om de verschillende sites te verkennen en kijk wat het beste bij je project past.

4 – Maak je eigen afbeeldingen

Als je creatief bent, kun je ook zelf afbeeldingen maken die je kunt gebruiken voor je project. Een eenvoudige fotobewerkingssoftware is al genoeg om je eigen afbeeldingen te maken.

5 – Gebruik sociale media

Sociale media sites zoals Instagram, Pinterest en Twitter zijn een geweldige bron voor rechtenvrije afbeeldingen. Er zijn veel accounts die je afbeeldingen kunt downloaden en gebruiken voor je project.

Waar ga jij voortaan rechtenvrije afbeeldingen downloaden?

Zoals je kunt lezen zijn er genoeg opties waar je gratis (en betaalde) rechtenvrije afbeeldingen kunt downloaden? Welke website gebruik jij graag en waarom? Laat het ons vooral even weten!

Gerelateerd nieuws

Sneakers
Kleding

Een van top tot teen gestylede look

Laat je inspireren door de verrassende schoenencollectie van Sissy-Boy en handige styling tips. Met een stijlvol paar schoenen kun je elke look écht afmaken. Of